Címlap Hírek
Tájékoztató ingyenes online tanulási programokról!

 
20 órás, ingyenes e-learning kompetenciafejlesztő képzések a NYITOK hálózat szervezésében, amelyek online formában végezhetőek el és tanúsítvány megszerzésével zárulnak.
Szervezetünk, a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért (SZETT) a magyarországi innovatív felnőttképzés úttörőjeként egyedülálló tanulási lehetőséget biztosít a 16 és 64 év közötti magánszemélyek részére.
Ingyenes képzéseink azonnal használható, versenyképes tudást adnak, 20 órás tanulási programjaink hatékony és célzott segítséget nyújtanak a munkavállalók így a vállalkozások számára. Képzésszervezésünk rugalmas, nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni igényekre a tanulási csomagok összeállítása, az időbeosztás és a helyszín tekintetében egyaránt. Az ország 52 Nyitott Tanulási Központja mellett Mobil Oktatási Rendszerünk segítségével képzéseinket az ország szinte bármely pontján megszervezzük! A tantermi oktatás mellett képzéseinket online formában is igénybe lehet venni, így a tanulni vágyók bármikor és bárhonnan képezhetik magukat.
Nálunk a hagyományos iskolarendszertől eltérő módszertannal és a 21. századi, innovatív technológiák felhasználásával történik az oktatás.
Mindezt pedig azzal támogatjuk, hogy a munkavállalók képzése a munkáltató számára semmilyen adminisztrációval nem jár.
A tanulási programjaink célja az, hogy a munkavállalók kiváló munkaerővé váljanak. A nálunk tanuló felnőttek saját munkájukban hatékonyabbak, önállóbbak és magabiztosabbak lesznek. Olyan értékes tudásra tesznek szert, amely segít alkalmazkodni a munkaerő-piaci kihívásokhoz, és amely képessé teszi őket az új ismereteket kívánó feladatok ellátására. Ezáltal a cég teljesítménye nő, mialatt az együtt tanuló munkatársak kooperációs képessége is erősödik. Ráadásul a munkavállalók megtapasztalhatják munkáltatóik megbecsülését. A képzést elvégzők sikeresebbekké, precízebbekké és kreatívabbá válnak, miközben fejlődik innovatív gondolkodásmódjuk.
Célcsoport: Olyan 16 és 64 év közötti személyek, akik nappali képzésben nem vesznek részt.

Bővebben...

Tisztelt Lőrinci lakosok és vállalkozások!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus elleni védekezés segítésére az Önkormányzat által létrehozott adományszámlára anyagi felajánlások tehetőek.

Lőrinci koronavírus elleni védekezés adományszámla száma:
11739078-15729150-10280007

Közlemény: koronavírus elleni védekezés


MÁV menetrendi információ

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta az Igazgatóságot, hogy 2020. március 30-tól a COVID 19 koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel a 81 sz. Hatvan - Somoskőújfalu vasútvonalon az 5817 sz. Pásztó (6.54) – Hatvan (7.32) viszonylatú vonat nem közlekedik.


Kéményseprés


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég böngészi
mystat