Címlap Hírek

Szelektív hulladékgyűjtés 3. negyedév


Tisztelt Lakosság!

„Építési keretmegállapodás 2017-2020 – Észak-Magyarország régió – Hazai finanszírozás – 25. verseny újranyitás" 2133 j. Heréd – Lőrinc összekötő út 4+840-5+153 kmsz. közötti szakasz burkolatfelújítás kivitelezési munkáit a Megrendelő a Magyar Közút Nzrt. megbízásából a Colas Út Zrt végzi.

A munkálatok 2021.05.10.-i héten ideiglenes forgalomterelés kiépítése mellett megkezdődnek. A munka átfutási ideje 45 nap.

A felújítás során az érintett szakaszon található parkolók csak korlátozva lesznek elérhetőek az átépítés ideje alatt.

A burkolat felújítási munkálatok az érintett szakaszon jelzőőrös irányítás alatt valósulnak meg több ütemben. Útlezárást teljes szélességben nem igényelnek.

Helyszíni képviselő elérhetősége:

Tasi Zoltán - művezető- Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mobil: 06-30-3717-832

Kérjük a munkálatok ideje alatt fokozott türelmüket, megértésüket!


Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet tájékoztatója

 


Tisztelt Földhasználók!

A Lőrinci Polgármesteri Hivatal értesíti a földhasználókat, hogy Lőrinci Város Önkormányzata a 90/2021. (III.9.) számú polgármesteri határozatával, valamint a 9/2021. (III.9.) számú polgármesteri rendeletével döntött a mezei őrszolgálat működtetésének és 2021. január 1. napjától a mezőőri járulékfizetési kötelezettség megszűntetéséről. A hivatkozott rendelet értelmében a földhasználókat nem terheli fizetési kötelezettség 2021. évre, így a Polgármesteri Hivatal által korábban kiközölt 2021. március 15-ig és szeptember 15-ig esedékes járulékokat nem kell megfizetniük a földhasználóknak.  

Tájékoztatjuk azon földhasználókat, akik fizetési kötelezettségüket 2021. évben már teljesítették, hogy a befizetett járulék összegét visszaigényelhetik az önkormányzat által rendszeresített nyomtatványon, mely a www.lorinci.hu  weboldalról letölthető Illetve hivatali kapu igénybevételére kötelezett ügyfelek esetén az ügyfélkapus bejelentkezéssel az E-Önkormányzat Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) megtalálható űrlap kitöltésével. Kérdés esetén Lőrinci Város Önkormányzat adócsoportjának munkatársai ügyfélfogadási időben készséggel állnak rendelkezésére.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 391 vendég böngészi
mystat