Címlap Hírek

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Lőrinci Város Önkormányzatának Képviselő- testülete csomagküldő automata felállításáról döntött. Ennek értelmében a Packeta Hungary Kft. által üzemeltetett Z-BOX csomagküldő automata letelepítésre került sor Lőrinciben, a selypi városrészen a sportpálya bejáratával szembeni kavicsos parkolóterületen.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal

 

 


Önkormányzat felé teljesítendő 2022. második félévi fizetési kötelezettségek

Tájékoztatjuk a Tisztelt adózókat, hogy a 2022. évi helyi adók fizetési kötelezettségek második részletét szeptember 15-ig lehet késedelmi pótlékmentesen megfizetni. Aki befizetését szeptember 15. napja után teljesíti, kérjük igazolja befizetését az adócsoportnál. Adóhatóságunk által augusztus hónap során postázásra kerülő fizetési értesítésből az adózók tájékozódhatnak az egyes fizetési kötelezettségeikről. Tájékoztatjuk azon adózókat, akiknek fizetési nehézségeik vannak, hogy tájékoztatást kérhetnek az adóhatóság ügyintézőitől fizetési kötelezettségének későbbi teljesítésének feltételeiről. Azok az adózók, akik korábban lejárt tartozásaikat még nem fizették meg, kérjük azokat haladéktalanul teljesítsék és befizetéseiket ugyancsak igazolják az adócsoportnál.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Tájékoztató az étkeztetési díjfizetésről

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Szülőket, hogy a 3/2014. (II.27.) számú önkormányzati Rendelet értelmében a szeptember hónapra igényelt gyermekétkezés fizetésre kötelezettjének az igényelt étkezésért fizetendő térítési díjat augusztus 15-ig az Önkormányzat házipénztárában, illetve átutalással Lőrinci Város Önkormányzata Otp Banknál vezetett 11739078-15729150-00000000 számú költségvetési elszámolási számlájára teljesítheti.  A szülők szeptember hónapra vonatkozó gyermekétkeztetési igényeiket a nevelési-oktatási intézményekben jelezhetik. 

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Takarékbank közleménye


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég böngészi
mystat