Címlap Hírek

Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet tájékoztatója

 


Tisztelt Földhasználók!

A Lőrinci Polgármesteri Hivatal értesíti a földhasználókat, hogy Lőrinci Város Önkormányzata a 90/2021. (III.9.) számú polgármesteri határozatával, valamint a 9/2021. (III.9.) számú polgármesteri rendeletével döntött a mezei őrszolgálat működtetésének és 2021. január 1. napjától a mezőőri járulékfizetési kötelezettség megszűntetéséről. A hivatkozott rendelet értelmében a földhasználókat nem terheli fizetési kötelezettség 2021. évre, így a Polgármesteri Hivatal által korábban kiközölt 2021. március 15-ig és szeptember 15-ig esedékes járulékokat nem kell megfizetniük a földhasználóknak.  

Tájékoztatjuk azon földhasználókat, akik fizetési kötelezettségüket 2021. évben már teljesítették, hogy a befizetett járulék összegét visszaigényelhetik az önkormányzat által rendszeresített nyomtatványon, mely a www.lorinci.hu  weboldalról letölthető Illetve hivatali kapu igénybevételére kötelezett ügyfelek esetén az ügyfélkapus bejelentkezéssel az E-Önkormányzat Portálon (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap) megtalálható űrlap kitöltésével. Kérdés esetén Lőrinci Város Önkormányzat adócsoportjának munkatársai ügyfélfogadási időben készséggel állnak rendelkezésére.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Tiltakozás

A napokban újabb videó került fel a közösségi oldalra, ami több jogsértő és erkölcsileg is erősen kifogásolható kijelentést tartalmaz.

A Lőrinci Önkormányzat képviselő testületének minden tagja tiltakozását fejezi ki.

Egészségi állapot nyilvánosságra hozatala az érintett hozzájárulása nélkül durván megsérti a személyes jogokat, emellett emberhez méltatlan cselekedet.

Egy családi tragédiát kampányként felhasználni erkölcsileg megmagyarázhatatlan tett. Történik mindez anélkül, hogy a videó készítője személyesen felvette volna a kapcsolatot a családdal, és megkérdezte volna, ők mit szeretnének. Ebben a szomorú esetben négy kiskorú gyermek is érintett, akinek jelenleg az érzelmi és anyagi biztonsága fontosabb, mint az, hogy mindenki róluk beszéljen és a gyászukat semmibe véve nyilvános fórumokon tárgyaljanak róluk, az engedélyük és beleegyezésük nélkül. Aki tud, segít. És teszi ezt csendben, tiszteletben tartva a család gyászát.

A videó készítője ellen újabb jogi lépéseket várhatóak.

 

Pálinkás Péter

Bera Péter

Gedei Sándor

Juhász Gergely

Juhász Szilárd

Juhászné Czakó Ilona

Kiss Lajosné

Tari Ottó

Vig Zoltán


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi
mystat