Címlap Hírek

Tájékoztató


Tájékoztató

Tájékoztatjuk a Lőrinci lakosságot, hogy az önkormányzat szervezésében fegyvertartási és vadászati engedéllyel rendelkező Nagy Cser Vadásztársaság segítségével vadkárok megakadályozása érdekében kárt okozó vadak elejtése várható.

A Hatvani Rendőrkapitányság határozatával 2022.11.22-től 2022.12.21-ig terjedő időszakra engedélyezte Lőrinci bel-és külterületén a kártékony vadak elejtését.

Vadak megjelenésével kapcsolatban bejelentést Szabó József elejtést irányítónál a 70/388-8888 telefonszámon vagy Bauer György hivatásos vadásznál a 20/569-5856 telefonszámon lehet megtenni.

A bejelentések fogadását követően az elejtést irányító személy helyszíni szemlét tart, a bejárás során a helyszínen tapasztaltak alapján az összes egyedi körülmény figyelembevételével, a biztonsági szempontok figyelembevétele mellett dönt a vadelejtésének szükségességéről.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal  


Bébiétel adomány


Egyéni gazdaságok összeírása


HIRDETMÉNY

NEMZETI FÖLDALAPBA TARTOZÓ FÖLDRÉSZLETEK NYILVÁNOS PÁLYÁZTATÁS, ILLETVE ÁRVERÉS MELLŐZÉSÉVEL TÖRTÉNŐ ÉRÉKESÍTÉSRE VONATKOZÓAN

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lőrinci lakosokat, hogy a Magyar Állam, mint tulajdonos nevében és képviseletében eljáró Nemzeti Földügyi Központ (NFK, Szervezet) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény (Nfatv.) 21. § (3a) bekezdés b) pontja alapján a  Nemzeti Földalapba tartozó, 10 ha térmértéket meg nem haladó nagyságú földrészleteket nyilvános pályáztatás, illetve árverés mellőzésével értékesíteni kívánja.

 

A meghirdetett földekre bárki tehet vételi ajánlatot, aki a jogszabályban foglalt feltételeknek megfelel. Az értékesítés elektronikus úton zajlik. Egy hektáros mérethatárig a földművesnek nem minősülő személyek is vásárolhatnak földet, és ilyen esetben az ingatlanok értékbecslésének költségét is az állam állja. Egy és tíz hektár közötti méretű földre, illetve tulajdoni hányadra pedig minden földműves ajánlatot tehet az NFK honlapjáról (https://nfk.gov.hu/) is elérhető Elektronikus Pályázati Rendszert (EPR, amely a következő elektronikus felületen érhető el: https://epr.nfk.gov.hu/) használva, az ügyfélkapus azonosítást követően.

 

 A jelen eljárásban értékesítésre kerülő földek listája az NFK honlapján, valamint az EPR oldalon elérhető 2022. november 7-től.

 

 Melléklet, melyet az alábbi hivatkozásra kattintva tölthet le: Hirdetmény 2022. IV. ütem


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 14 vendég böngészi
mystat