Címlap Hírek

FELHÍVÁS!

FELHÍVÁS!

Lőrinci Város Önkormányzata

tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy

 

Lőrinci város új

Településrendezési terve

/Településszerkezeti Terv- és Helyi Építési Szabályzat-módosítás/

 

elkészült.

 

A Településrendezési terv elérhető a Nemzeti Jogszabálytár oldalán „Önkormányzati rendeletek” pontban a „Lőrinci város helyi építési szabályzatáról szóló 11/2020.(IV.29.) önkormányzati rendelet” letöltésével, a lorinci.hu oldalon a Közérdekű adatok/Jegyzőkönyvek menüpont alatt, valamint a Lőrinci Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési osztályon

(3021 Lőrinci, Szabadság tér 26.).


VOLÁNBUSZ Zrt. tájékoztatása

Társaságunk a várhatóan május 4-étől 21-éig lebonyolításra kerülő érettségi vizsgák elősegítése érdekében többletjáratokat indít, mely az Önök települését is érinti.

A járatokra vonatkozó részletes tájékoztatót a https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/35124 oldalon közvetlenül elérhetik.

 

VOLÁNBUSZ Zrt.


Heves Megyei Vízmű Zrt. tájékoztatása

Tisztelt Lőrinci Felhasználóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Heves Megyei Vízmű Zrt. tekintettel a kialakult járványügyi veszélyhelyzetre – az Önök és dolgozóink védelme érdekében – a személyes vízmérő leolvasást ideiglenesen szünetelteti, így a Lőrinciben május hónapban esedékes éves leolvasást sem tudjuk biztonsági okokból elvégezni.

Az éves elszámolás pontossága érdekében kérjük, hogyha van rá lehetőségük, az aktuális mérőállást, fotó csatolásával az alábbi csatornákon keresztülküldjék meg a hónap utolsó napjáig. A mérőállás fotóval történő bejelentésére lehetőség van honlapunkon (www.hmvizmurt.hu) vagy az erre szolgáló e-mail címünkön ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). Kérjük, éljenek ezzel a lehetőséggel!

Együttműködésüket köszönjük!

Hatvan, 2020.04.30.

                                                                                                         

                                                                                      Heves Megyei Vízmű Zrt.


Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde tájékoztatója

A veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről szóló 152/2020. (IV. 27.) Korm. rendelet értelmében 2020. április 30. napjától a bölcsődés és óvodás korú gyermekek napközbeni felügyeletére, intézményünk meghatározott létszámú ügyeletet biztosít.

Az ügyeletet kizárólag azon, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára kell biztosítani, akiknek szülője/törvényes képviselője – munkavégzés vagy más ok miatt – ezt igényli.

Az ügyelet iránti igény bármely módon benyújtható (így különösen elektronikus levélben, telefonos értesítés útján stb.) az intézmény vezetőjéhez, az igénybevételt megelőzően két munkanappal. Akik korábban már nyilatkoztak az ügyelet igénybevételéről, ezt nekik ismét meg kell tenniük.

INTÉZMÉNYÜNK TELEFONSZÁMA: 06 37/ 388 - 262

INTÉZMÉNYÜNK ELEKTRONIKUS LEVÉLCÍME:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  

A jogszabály szerint az igényelt ügyeletet csak abban az esetben biztosíthatja intézményünk, ha a szülő naponta, írásban nyilatkozik arról, hogy a gyermek nem szenved fertőző betegségben.  

(A kitöltendő, fertőző betegségre vonatkozó nyilatkozatot biztosítjuk, melyet mindig az érkezés reggelén kell aláírni.)

Intézményünk az ügyeletet a szülő által igényelt időszakban, munkanapokon 6 és 17 óra között biztosítja úgy, hogy egy csoportban legfeljebb 5 gyermek felügyelete oldható meg azzal, hogy az ügyeletet vegyes életkorú csoportokban is meg lehet szervezni.

A gyermekétkeztetést az ügyelet teljes időtartama alatt a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvényben meghatározottak szerint biztosítja intézményünk.

Az ügyelet igénybevételéért külön térítési díjat nem kell fizetni.

 

Mivel a csoportok létszáma jelentősen korlátozott, kérjük a szülőket, hogy a legindokoltabb esetekben éljenek az óvodai/bölcsődei ügyelet által biztosított lehetőséggel.

 

Lőrinci, 2020. 04. 28.

Lőrincz Csabáné

intézményvezető


Útszakasz lezárása


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég böngészi
mystat