Címlap Hírek

Adófizetési határidő

Az önkormányzati adóhatósághoz teljesítendő II. félévi helyi adók, mint építményadó, telekadó, gépjárműadó, és iparűzési adófizetési kötelezettségek határideje 2013. szeptember 15. Az idei évben a határidő munkaszüneti napra esik ezért a fizetési határidő szeptember 16-a. A határidőt követő késedelmes befizetések után az adóhatóság késedelmi pótlékot számít fel. Amennyiben az adózónak fizetési nehézsége van, úgy tájékoztatást kérhet az adóhatóság ügyintézőitől fizetési kötelezettségének későbbi teljesítésének feltételeiről, lehetőségeiről. Azok az adózók, akik korábban lejárt tartozásaikat még nem fizették meg, illetve  2012. évi, vagy korábbi évekre vonatkozóan bevallási kötelezettségeiket elmulasztották megtenni, kérjük haladéktalanul teljesítsék. Az egyes adókötelezettségek elmulasztásáért a magánszemély adózó 200 ezer forintig, más adózó 500 ezer forintig terjedő mulasztási bírsággal sújtható.

 

Tájékoztatjuk az adózókat, hogy a végrehajtási eljárás során megindított végrehajtási cselekményt, pl. inkasszó, munkabér letiltás, gépjárműforgalomból való kivonás stb., az adóhatóság nem vonhatja vissza, kizárólag ha az adózó valamennyi tartozását megfizette. Az elindított végrehajtási cselekmények után érkező méltányossági kérelmeknek kizárólag a későbbi cselekményekre van, vagy lehet hatásuk. 

 

Az adózók befizetési és bevallási kötelezettségeikről Lőrinci város honlapján www.lorinci.hu–n, vagy a Polgármesteri Hivatal Adóigazgatási irodáján ügyfélfogadási időben tájékozódhatnak.

Felhívás

Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 976 vendég böngészi
mystat