Címlap Hírek Lőrinci felelősségteljes viselkedésre kéri a nem helyi lakosokat!

Lőrinci felelősségteljes viselkedésre kéri a nem helyi lakosokat!

A koronavírus járvány terjedésével az ország minden polgárának jelentősen megnőtt a felelőssége. A kijárási korlátozás ugyan lehetővé teszi a rekreációs célú gyalogos közlekedést, de nem engedi meg továbbra sem a turizmust. A településen élők egészségének védelmében kérjük, hogy a Lőrincibe látogatók (nem lőrinci lakosok) vegyék komolyan a járvány elleni védekezést és tartsák be a Kormány által kihirdetett lakhelyelhagyási korlátozás szabályait.  

Egyéni szabadidős sporttevékenységet csak a lakóhely közelében lehet folytatni, a más településről autóval érkezőket Lőrinci határában visszafordítjuk. Természetesen mindazok, akiknek Lőrinciben van az otthona vagy munkahelye, szabadon behajthatnak a városba. A rendőrség, a polgárőrség és a közterület-felügyelet segítségével fogjuk betartatni a kijárási korlátozás előírásait.

Kérünk mindenkit, aki nem Lőrinci lakos ne látogasson Lőrincbe és ne látogassák a kijárási korlátozás ideje alatt a Lőrinci Mátravidéki Erőmű horgásztavat!  A lakhelyelhagyási korlátozás ideje alatt a horgásztavat kizárólag helyi lakosok használhatják.

Ne sodorják saját magukat és a lőrinci lakosokat veszélybe. Tartsák be a kijárási korlátozásokat és a veszélyhelyzet végéig maradjanak lakhelyükön! A veszélyhelyzet elmúltával ismét szívesen látunk minden vendéget, túrázót, kirándulót és horgászt Lőrinciben.

 

Vig Zoltán

polgármester


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 993 vendég böngészi
mystat