Címlap Hírek HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

Tisztelt Lakosság!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Lőrinci Polgármesteri Hivatalban 2023. április 18. napon leadásra került egy „PETÍCIÓ Alulírottak, kérjük Lőrinci Város Önkormányzatát, hogy a Kormányhivatal által a REG Kft. elleni perhez CSATLAKOZZON!!!

Nekünk, itt élő lőrinci lakosoknak, elegünk van abból, hogy sok tíz éve szennyezik környezetünket, mérgezik földjeinket, súlyosan károsítják a levegő minőségét, élhetetlenné teszik gyermekeink-, időseink-, fiataljaink számára! Lerakatot, tárolót üzemeltetnek, ahonnan árad a mocsok, a bűz, beszivárog a talajba, súlyos károkat okozva! KÖVETELJÜK, hogy a továbbiakban NE ZÁRT ÜLÉSEN döntsön a Tisztelt Hivatal a lakosságot érintő ügyekben, hanem NYÍLT ÜLÉSEN, a lakosság bevonásával!” c. dokumentum, melyhez csatolásra került egy személyes adatokat tartalmazó lista, melyen 596 fő személyhez fűződő személyes adat szerepel.

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a „PETÍCIÓ” dokumentumban személyes adatokkal szereplő érintett lakosságot, hogy az adatokat leadó és kezelő személy nem igazolta, hogy a petíciót aláírók személyes adatait jogszerűen gyűjtötte össze, valamint azt sem, hogy az érintettek mikor, milyen céllal, milyen tájékoztatást követően, hogyan adták meg személyes adataikat és milyen módon járultak hozzá a személyes adataik továbbításához.
Hivatalunk további intézkedésig a személyes adatokat elzártan tárolja, illetéktelenek által hozzáférésre nincs lehetőség.
A tájékoztatást Hivatalunk a 2011. évi CXII. törvény 8.§ (3) bekezdése szerint kötelezettsége teljesítése érdekében tette az érintettek részére.


Lőrinci Polgármesteri Hivatal  

Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 35 vendég böngészi
mystat