Címlap Hírek PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Lőrinci Város Önkormányzata a városközpontban, a Szabadság téren megépült Közösségi Ház-Árkád új épületben lévő 119,16 m2 alapterületű helyiségét bérbeadásra kínálja 800Ft/m2/hó áron az alábbi feltételekkel:

 

- A pályázatot benyújtók kötelesek igazolni, hogy nincs köztartozásuk. (Szükséges a Nemzeti Adó-és Vámhivatal által kiállított igazolás, illetve a Lőrinci Polgármesteri Hivatal Jegyzője, mint Adóhatóság által kiadott igazolás is.) Köztartozás mentességet igazoló dokumentum pályázati anyaghoz való csatolása nélkül a benyújtott pályázat érvénytelen.

  - A pályázat érvényességének feltétele, hogy az 5 évre kiterjedő bérleti díj összegének 20%-a bánatpénz, ami a döntést megelőzően ügyvédi letétbe kerül befizetésre.

-A bánatpénz összegét a nyertes pályázó elveszíti, ha a bérleti szerződést szerződéskötési kötelezettsége ellenére, neki felróhatóan nem köti meg.

-Több pályázónál, érvénytelen ajánlat esetén a sorban következő érvényes ajánlat kerül elfogadásra.

Utólagos érvénytelenséget eredményezhet, ha a pályázóról kiderül, hogy csalárd módon úgy vesz részt a pályázatban, hogy nem saját érdekében jár el, hanem az eljárás turpis, leplező jogügyletet feltételez.

A bérbeadásra kínált ingatlan megtekintését előzetes időpontegyeztetés után tudjuk biztosítani.

Kérjük a Tisztelt pályázókat, hogy a pályázat benyújtásakor a borítékon az alábbi információk kerüljenek feltüntetésre (annak érdekében, hogy a pályázati anyag bontása, a pályázat elbírálása kapcsán megfelelő módon, de előtte már a pályázókat értesíteni lehessen):

-PÁLYÁZÓ NEVE, CÍME, TELEFONSZÁMA, E-MAIL CÍME, valamint „PÁLYÁZAT: Közösségi Ház – Árkád, 119,16m2-es üzlethelyiség bérlése”

Az Önkormányzat a pályázat visszavonásának jogát fenntartja, szerződéskötési kötelezettség nem terheli. Érvényesen nem pályázhat, akit korábban a fenti ingatlan vonatkozásában bérbeadási szerződéskötési kötelezettség terhelt és annak nem tett eleget.

A pályázat kiírójának joga van utólagosan is a pályázatot érvénytelenné nyilvánítani, a pályázat eredményét érvényteleníteni, vagy az esetlegesen már megkötött bérleti szerződés felbontását kezdeményezni.

A pályázatokat lezárt borítékban kérjük eljuttatni a Lőrinci Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályára, személyesen benyújtva vagy postai úton megküldve.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 1026 vendég böngészi
mystat