Címlap Hírek PÁLYÁZATI KIÍRÁS

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Lőrinci Város Önkormányzata Lőrinci, Erőmű lakótelepen vételre kínál egy 60 m2-es, egy helyiségből álló, iroda megnevezésű első emeleti társasházi albetétet.

Az ingatlant pályázati úton értékesíti az Önkormányzat.

A vevő saját elképzelései szerint alakíthatja ki, újíthatja fel az ingatlant, amely akár lakás céljára is kiválóan alkalmassá tehető. Ugyanakkor a vevő a vásárlást követően a vonatkozó építészeti előírások alapján az ingatlant átalakíthatja, de amennyiben ez az alapító okirat módosításával jár, vagy a társasházi közösségnek a hozzájárulása szükséges, ezt csak azok hozzájárulásával teheti meg.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Pályázókat, hogy a pályázatban meghirdetett helyiség közművekkel való ellátottságának a biztosításához Lőrinci Város Önkormányzata kizárólag a társasházi közös tulajdonú helyiségein keresztül adja hozzájárulását.

Lőrinci Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Pályázókat, hogy árajánlat egyenlőség esetén a helyben megjelent pályázók között licit lehetőségét biztosítja a pályázat kiírója. Azonban, ha a pályázó nem jelenik meg személyesen a testületi ülésen, vagy meghatalmazott útján nem képviselteti magát, úgy a licitálási lehetőségtől elzárja magát.

A becsérték (5.550.000.-) 20%-ának megfelelő készpénzt ügyvédi letétbe kell helyezni, bánatpénz jogcímen. Ezt az összeget kizárólag Lőrinci Város Önkormányzatának ügyvédjénél lehet letétbe helyezni. A tranzakciókat követően az illetékes ügyvéd egy igazolás ad ki a pályázó részére, mely rendelkezik az adott összeg letétbe helyezésének megtörténéséről, valamint ennek a dokumentumnak szerepelnie is kell a pályázó által benyújtott pályázati anyagban.

A bánatpénz összegét a nyertes pályázó elveszíti, ha az adásvételi szerződést szerződéskötési kötelezettsége ellenére, neki felróhatóan nem köti meg.

Az adásvételi szerződés megkötése esetén a bánatpénz összege a vételárba beszámításra kerül.

A pályázat benyújtók kötelesek igazolni, hogy nincs köztartozásuk. Ennek hiánya eleve érvénytelenné teszi a pályázati anyagukat.

Utólagos érvénytelenséget eredményezhet, ha a pályázóról kiderül, hogy csalárd módon úgy vesz részt a pályázatban, hogy nem saját érdekében jár el, hanem az eljárás turpis, leplező jogügyletet feltételez.

A vételre kínált albetét megtekintését előzetes időpontegyeztetés után tudjuk biztosítani.

Kérjük a Tisztelt pályázókat, hogy a pályázat benyújtásakor a borítékon az alábbi információk kerüljenek feltüntetésre (annak érdekében, hogy a pályázati anyag bontása, a pályázat elbírálása kapcsán megfelelő módon, de előtte már a pályázókat értesíteni lehessen):

-PÁLYÁZÓ NEVE, CÍME, TELEFONSZÁMA, E-MAIL CÍME

Az Önkormányzat a pályázat visszavonásának jogát fenntartja, szerződéskötési kötelezettség nem terheli. Érvényesen nem pályázhat, akit korábban a fenti ingatlan vonatkozásában adásvételi szerződéskötési kötelezettség terhelt és annak nem tett eleget.

A pályázat kiírójának joga van utólagosan is a pályázatot érvényteleníteni, a pályázat eredményét érvényteleníteni, vagy az esetlegesen már megkötött szerződés felbontását kezdeményezni.

Az írásos vételi ajánlatokat lezárt borítékban kérjük eljuttatni a Lőrinci Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztályára, személyesen benyújtva vagy postai úton megküldve.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2022. 04. 21.

 

Tisztelettel:

Lőrinci Város Önkormányzata


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 316 vendég böngészi
mystat