Címlap Hírek Tisztelt Betegeink!

Tisztelt Betegeink!

A tervezhető fogászati ellátások, invazív beavatkozások a Kormány 469/2021. (VIII. 6.) Korm. rendelet veszélyhelyzeti rendjéről értelmében:

Amennyiben nem rendelkezik a védettséget igazoló dokumentummal, a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszt és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel kell igazolnia, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.

A  beteget kísérő személy az  egészségügyi intézménybe történő belépésének feltétele, hogy a kísérő a koronavírus ellen védett legyen, vagy a tervezett ellátást vagy a  beavatkozást megelőző 48 órán belül elvégzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR-teszttel és az  ellátás vagy a  beavatkozás napján elvégzett negatív eredményű antigén gyorsteszttel igazolja, hogy a  vizsgálat időpontjában a  szervezetében SARS-CoV-2 koronavírus nem volt kimutatható.  

A  védettségi igazolvány meglétét (vagy annak indokolt hiányát), az  életkor igazolására alkalmas hatósági igazolványt az ellátás megkezdése előtt munkatársaink ellenőrizni fogják.

A fogászati ellátások számos szabályhoz kötöttek. A fogmegtartó kezelések többsége aeroszol képződéssel jár, a fogorvosi beavatkozások során fokozottan fennáll a fertőzés veszélye. A biztonságos betegellátáshoz szigorú higiénés rendszabályok betartása szükséges, mely megnyújtja a kezelések időtartamát, limitálja a napi betegszámot és megköveteli a megfelelő betegirányítást!

Kérjük Önöket az előjegyzési időpont pontos betartására, sajnos a késéseket nem tudjuk elfogadni, az ellátás a szigorú betegberendelési szabályok miatt nem végezhető el!  Ilyen esetben új időpontot kell kérni!

Az előjegyzett időpontra

  • lehetőség szerint maszkban érkezzen
  • egyedül, amennyiben ezt az egészségi állapota megengedi

 

A telefonon történt bejelentkezés a 06-70-545-7468 telefonszámon rendelési időben:

 

Hétfő:                13.00 – 17.00
Kedd:                10.00 – 14.00
Szerda:             10.00 – 14.00
Csütörtök:        10.00 – 14.00

 

Tisztelettel

 

Dr Szalai István 

 


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 12 vendég böngészi
mystat