Címlap Hírek KÖZLEMÉNY

KÖZLEMÉNY

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lőrinci lakosokat, hogy a mai napon, 10.00. órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléssel kapcsolatban az alábbi közlemény kerül kiadásra, amely ülés, képviselői indítvány kezdeményezésére került összehívásra, Bera Péter képviselő Úr, Pálinkás Péter alpolgármester Úr és Tari Ottó tanácsnok Úr részéről.

Az Ady Endre utcai illegálisan elhelyezett hulladék elszállítására vonatkozó képviselői indítvány kapcsán, a Képviselő-testület a Polgármester Úr javaslatára, a döntést elnapolta.

A hiányos képviselői kezdeményezés és tájékoztatás alapján a javasolt hulladékelszállítás kapcsán, számos jogszabályi kérdést szükséges tisztázni, szakmai állásfoglalást kell értelmezni és megvizsgálnia a döntéshozóknak, annak érdekében, hogy a Képviselő-testület későbbiekben törvényes kereteken belül tudjon döntést hozni.

Amint a szükséges információk és hiányzó nyilatkozatok rendelkezésre állnak a Polgármesteri Hivatal részére, rendkívüli testületi ülés kerül ismételten megtartásra.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a fentieken túl döntés született a pénzügyi-ügyrendi bizottság részéről, hogy a Polgármesteri Hivatal a Képviselő-testület szeptember havi ülésére dolgozzon ki népességmegtartó támogatásról szóló rendeletet. Amely rendelet értelmében, anyagi támogatásban részesülhetnek a Lőrinciben élő általános iskolás korú gyermekek, valamint megvizsgálásra kerül, a támogatottak körének bővítése az újszülöttek, az óvodás korú, a középiskolai tanulmányokat folytató diákok és a nyugdíjas korosztály.

 

Lőrinci, 2021.augusztus 27.

 

Lőrinci Polgármesteri Hivatal


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 44 vendég böngészi
mystat