Címlap Hírek K Ö Z L E M É N Y

K Ö Z L E M É N Y

A Polgármesteri Hivatal a napokban a közösségi médiában a Szabadság téri parkolók felújításával-átépítések vonatkozásában megjelent lakossági álhírekkel kapcsolatban az alábbi közleményt adja ki.

2021. július 1. napján a Polgármesteri Hivatalban a kivitelező cég képviselője és a beruházás műszaki ellenőre bevonásával informális egyeztetés került megtartásra. A kivitelező és a műszaki ellenőr nyilatkozata alapján az alábbi tények állapíthatók meg. A beruházás építési munkálatai 2021. június 28. napján kezdődtek. 2021. június 30. napján az elvégzett munkák vonatkozásában mérési vizsgálatokat végeztek.

A vizsgálat eredménye alapján az elvégzett munkálatok minden szakmai szabálynak teljes mértékben megfelelnek. Az eddig elvégzett munkálatok mindenben a vállalkozói szerződésben foglaltaknak megfelelően, a szakmai előírások teljes megtartásával folytak-folynak. A beruházással kapcsolatban a közlemény kiadásának időpontjáig semmilyen szakmai mulasztás, hiányosság, hiba nem állapítható meg.

Minden, a közösségi médiában és egyéb fórumokon megjelent és terjesztett fentiekkel ellentétes állítás, híreszelés valótlan és alaptalan.

Lőrinci, 2021. július 1. 

 

 Polgármesteri Hivatal


Napelemes rendszer kialakítása

Lőrinci városban

PRAXISKÖZÖSSÉG LÉTREHOZÁSA A SELYPI MEDENCÉBEN

 

HELYI IDENTITÁS ÉS KOHÉZIÓ ERŐSÍTÉSE

A Lőrinci Napsugár Óvoda és Bölcsőde

Rákóczi utcai óvodai telephelyének

Infrastrukturális fejlesztése

Zöldelő városunk I.

Zöldelő városunk II.

Közösségi piac épület korszerűsítése,

fedett és nyitott piactér építése Lőrinciben

Szociális ellátó- és Gyermekjóléti Intézmény

energetikai korszerűsítése Lőrinciben

Lőrinci Városi Könyvtár és Művelődési Ház

Projektek

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi
mystat